Om OkiDokiApps

OkiDokiApps är ett svenskt företag grundat 2012 som utvecklar appar till iPhone, iPod och iPad. Apparna riktar sig framförallt till barn och ungdom, lek och utbildning.

Eftersom spelen riktar sig till barn är spelen helt reklam, länk och så kallat ”in app purchase” fria. Endast Lite versioner kommer innehålla en länk för att underlätta att hitta betalversionen av spelet i AppStore.

Jag som driver företaget heter Åsa Ahlberg Petersson och har jobbat inom utveckling och test sedan 1995. Jag designar, programmerar och ritar all grafik i apparna. Som mamma till fyra barn mellan 1 och 12 år så ser jag ett stort behov av riktigt bra appar på svenska som riktar sig till mindre barn som vill lära sig läsa, skriva och räkna. Ur det behovet växte Djurkorsord fram och fler liknande appar kommer släppas under året. Mitt mål är att kunna ta fram lärorika, reklamfria och prisvärda appar till barn och ungdomar.

Jag utför även enstaka uppdrag om du/ni har behov av att ta fram en app för ert företag. Kontakta mig så kan vi diskutera vidare.Apps Privacy Policy

We take privacy seriously. Please read our policy below and let us know if you have any questions or feedback.

This Privacy Policy concerns the apps developed by OkiDokiApps

Personal Information

We do not collect any personal information about the users of our apps. We do not knowingly contact or collect personal information from children under 13. If you believe we have inadvertently collected such information, please contact us so we can promptly remove the information.

Geo-Location

Our apps do not collect information about the location of your mobile device

Links Within Apps

There are no links to sites or AppStore inside the app.

In-App Purchases

Our apps do not contain any In-App Purchases.

Advertising

Our apps do not contain any third party advertising.

Privacy Questions

If you have any questions about our apps or privacy policy please contact us at: info@okidokiapps.com